VCE Techniek > Over Ons

Over ons

VCE techniek B.V. is gevestigd in Bilthoven Nederland en is gespecialiseerd in het adviseren, fabriceren en het leveren van diverse oplossingen voor trillingsproblemen. Ons leveringsprogramma bestaat uit trillingsdempers, schok-isolatoren, stalen veren en luchtveren voor de algemene industrie, spoorwegindustrie, industriële koeling en de maritieme sector. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van trillingsmetingen en het maken van berekeningen van zowel enkel als multi-massaveersystemen.

Onze Missie

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de belangrijkste bestaansredenen van VCE Techniek. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal te bedienen met de meest innovatieve productieprocessen, hoogwaardig materiaalgebruik en uitstekende service. Daarnaast staat het milieu en duurzaam ondernemen erg hoog in het vaandel. Ons bedrijfspand voldoet aan de Green Building richtlijnen en al onze processen zijn hierop afgestemd.

Onze Visie

De komende jaren wil VCE techniek een solide positie op de Europese markt opbouwen waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de belangrijkste rol gaat spelen. Duurzame materialen, productieprocessen en een groen bedrijfspand dragen bij aan een betere leefomgeving.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij VCE techniek hoog in het vaandel en dit is zowel aan het groene bedrijfspand, de productieprocessen en de grondstofkeuzes terug te zien. Ons bedrijfspand voldoet aan de ‘Green Buildig’ richtlijnen en heeft hierdoor een zeer lage CO2 uitstoot. Daarnaast hebben wij onze afvalstroom sterk gereduceerd door hergebruik van verpakkingsmaterialen.

VCE-About_US

Uitstekende service

U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers staan maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:00 uur voor u klaar.

Snelle levering

Wij beschikken over een ruime voorraad ´gereedprodukten´, waardoor leveringsopdrachten in de meeste gevallen binnen 24 uur verzonden kunnen worden.

Hoogwaardige producten

Al onze producten voldoen aan de hoogste industriële normen en zijn vervaardigd met de beste grondstoffen. Wij leveren kwaliteitsproducten die geproduceerd zijn in Nederland.

Concurrerende prijzen

Door onze efficiënte productiemethoden kunnen wij onze producten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Contact